1. Waarom ben je zelf bij NN aan de slag gegaan?

Ik ben sinds kort bij NN in dienst. Ik kreeg hier de kans om een nieuw team op te zetten en dat aan een prachtige locatie aan de Amstel

2. Wat vind jij het allerleukst aan je werk?

Ik vind het vooral leuk dat we echt samen werken met verschillende afdeling en proberen klanten maximaal te ontzorgen. Vanuit mijn functie kan ik de collega’s die het rechtstreekse contact hebben met de klant faciliteren in hun behoeften. Door coaching, begeleiding en andere manieren van ondersteuning, kan de collega zich volledig focussen op de klant.

3. Waar ben je afgelopen jaar op vakantie geweest en wat is volgens jou de beste manier van vakantie nemen?

Naast mijn werk ben ik ook gek op mijn vrije tijd. Ik heb de afgelopen jaren een paar mooie reizen gemaakt. Vorig jaar ben ik in Cuba geweest en dat jaar daarvoor op Bali. Twee totaal verschillende landen, maar beide prachtig. Ik vind de afwisseling van mooie plekjes bezoeken, steden ontdekken, een mooie hyke maken en lekker relaxen ideaal.

4. Hoe is de sfeer binnen de afdeling?

Binnen het team hangt een gezellige en ontspannen werksfeer. Het is een vrij onervaren team, veel zijn er aantal maanden geleden gestart, waar we op dit moment veel tijd stoppen in coachen en begeleiding om de kennis uit te breiden en de optimale service kunnen verlenen. We hebben iedere dag een korte meeting waar we met elkaar de dagdoelen doorspreken en een korte terugblik hebben op de vorige dag.