1. Waarom ben je zelf bij NN aan de slag gegaan?

Een goede bekende van mij wees mij destijds op de functie van Accountmanager. Omdat het directe contact met adviseurs en klanten mij enorm aansprak heb ik gesolliciteerd en werd ik tot mijn grote plezier aangenomen.

2. Wat vind jij het allerleukst aan je werk?

Het contact met adviseurs, klanten en collega’s, de uitdaging om gezamenlijk het verschil te maken en daardoor onze doelen te realiseren

3. Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit voor jou?

Na een stevig ontbijt en een rondje met onze hond is niet één werkdag hetzelfde maar gemiddeld genomen ben ik iedere dag in contact met collega’s en adviseurs en heb ik ieder dag mijn werkzaamheden achter mijn PC en iedere dag één of meerdere overleggen. Onderweg pleeg ik veel telefoontjes en thuis in mijn eigen kantoortje werk ik in alle rust aan zaken waar ik overdag niet aan toekom.

4. Waar ben je afgelopen jaar op vakantie geweest en wat is volgens jou de beste manier van vakantie nemen?

Mijn vakanties zijn meestal op het water. Wij varen graag en doen dat vooral langs de Nederlandse kust en in de omgeving van de Wadden. Laatste vakantie waren wij op Vlieland. Een heerlijk eiland waar alleen een aantal eilandbewoners een auto mag gebruiken. Voor ons betekent dat dus lopen, fietsen en veel naar het strand. Heerlijk

5. Waarom werk jij met plezier bij NN?

Omdat ik een rol heb die mij veel werkplezier geeft. Voor mij is NN al jaren een geweldig bedrijf binnen een branche die enorm aan verandering onderhevig is. Zelf moet ik natuurlijk ook mee kunnen en willen veranderen maar NN biedt daartoe ook legio mogelijkheden en vormen van ondersteuning.