1. Waarom ben je zelf bij NN aan de slag gegaan?

De uitdaging om werkzaam te zijn bij een gerenommeerde marktleider in een dynamische omgeving sprak mij enorm aan. De klik in de sollicitatieprocedure met toekomstige leidinggevende en directe collega’s voelde gelijk goed dus was de keuze snel gemaakt.

2. Wat vind jij het allerleukst aan je werk?

De sector is constant in beweging met grote uitdagingen. Samen met collega’s doelen realiseren en in het contact met adviseurs en klanten het verschil te maken.

3. Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit voor jou?

Geen één dag is hetzelfde maar gemiddeld genomen start ik na een uurtje sporten op kantoor met diverse overleggen met collega’s over de meest uiteenlopende onderwerpen. In de middag plan ik meestal mijn afspraken met adviseurs of klanten. Dit zijn meestal externe afspraken. Aan het einde van de dag werk ik mijn mail weg en rond ik administratieve werkzaamheden af zodat ik met een schone lei de volgende dag weer kan beginnen.

4. Waar ben je afgelopen jaar op vakantie geweest en wat is volgens jou de beste manier van vakantie nemen?

Toevallig zit ik nu net in de trein op weg naar de mooiste vakantie van het jaar. Skivakantie in Oostenrijk samen met gezin en vrienden. Heel de dag actief in de sneeuw met af en toe een gezellige tussenstop. ’s Avonds zitten we met een grote groep samen aan tafel voor een heerlijk diner met goed glas wijn. Een top afwisseling van actief samen bezig zijn en bourgondisch genieten.

5. Wanneer was het laatste teamuitje en wat hebben jullie gedaan?

Dat was 23 november jongstleden. Wij zijn met het team naar Sporttainment Center De Uithof geweest. Een leuke en afwisselende avond waar we zijn gaan karten, lasergamen en hebben gegeten. Een gezellige avond met fanatieke collega’s.