Wat vind jij het allerleukst aan je werk?

Sonja (Sr. Communicatieadviseur): Communicatie heeft een centrale rol bij AAV (ABN AMRO Verzekeringen) en beslaat de breedte van het vak met interne-, externe en crisiscommunicatie. De rode draad in alles wat wij doen is uiteraard onze klant. In ons team komt de joint venture* heel zichtbaar tot uiting: intern is het veelal NN en extern juist ABN AMRO. Dat maakt het werk voor mij de afgelopen 4,5 jaar elke dag weer uitdagend. Het is soms flink aanpoten en kan wat chaotisch ogen maar ik vind het heerlijk! Marleen (HR Business Partner): Als HR Business Partner bij AAV ben je betrokken bij hele diverse vraagstukken, van strategisch tot de meer operationele zaken. Juist deze veelzijdigheid maakt de functie leuk, geen dag is hetzelfde. HR laat zich actief zien binnen de organisatie, we gaan proactief in op de signalen die we ontvangen en daarnaast zijn we niet bang de kritische vraag te stellen. Het kan zeer hectisch zijn, maar mede door de fijne onderlinge samenwerking en humor maakt dat het alleen maar leuk! *ABN AMRO Verzekeringen is een joint venture van NN Group (51%) en ABN AMRO Bank (49%).

Hoeveel uur is je contract en hoeveel uur werk je?

Marleen: Ik werk 32 uur, waarvan 3 dagen op kantoor in Zwolle en 1 dag thuis. Ik woon in Houten en vanwege de wat langere reistijd heerlijk om ook een dag vanuit huis te kunnen werken. Sonja: Ik werk 38 uur per week, vooral op kantoor in Zwolle. Omdat dit ook mijn woonplaats is, kan ik heerlijk op de fiets naar het werk en meestal op tijd thuis zijn ?

Waarom werk jij met plezier bij NN?

Het klinkt misschien saai… werken bij een verzekeraar. Maar we kunnen garanderen: dat is het niet! AAV is volop in ontwikkeling en onze afdeling draagt daar heel actief aan bij, bijvoorbeeld aan het cultuurprogramma Modern & Actief. Ook onze eigen rol binnen de organisatie ontwikkelt zich snel, vooral in hoe we samenwerken -> wat is vandaag nodig en hoe komen we tot het beste resultaat?!

Hoe is de sfeer binnen de afdeling?

Een kleine afdeling met betrokken collega’s die naast hard werken ook houden van humor en gezelligheid ? en dat met het mooiste uitzicht over Zwolle.

Welke doorgroeimogelijkheden zijn er binnen NN?

Bij AAV wordt het gewaardeerd en gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen, nieuwe ideeën naar voren te brengen en verantwoordelijkheid te pakken.