Wat maakt het domein Inkomen Collectief zo interessant/ leuk om voor te werken?

We hebben allemaal een beeld over verzekeringen. Het doet je bloed niet direct sneller lopen, toch? Maar je zou eens moeten weten! We zitten in een branche waar grote veranderingen spelen. Denk aan technologische innovaties, verwachtingen van de klant, groeiende wet- en regelgeving en een nieuwe generatie van verzekeringen. Elke dag kan ik hieraan mijn bijdrage vanuit NN leveren.

Wat doet een Productmanager eigenlijk bij NN?

Als productmanager ben je verantwoordelijk voor het succes van een bepaald product en heb je daarmee dus ook invloed over de ontwikkeling, productie en marketing ervan. Dit start met een idee. Ideeën ontstaan meestal bij een schets op een whiteboard, wat ontstaat vanuit een visie. Voor een visie luister je naar de klant, kijk je naar de marktbewegingen en probeer je behoeftes in kaart te brengen. Dit idee pak je vast, geloof je in en maak je eigen tot realisatie en succes. En alles wat tussen idee en realisatie zit, zoals planning, strategie, marketing en finance, neem je mee. En hoe tof is dit! Wat jij, ooit getekend hebt staat straks ‘buiten’.

Hoe ziet jouw werkweek er doorgaans uit?

‘s Ochtends start ik met een heerlijke grote soja cappuccino van de barista, waarna ik rustig opstart en me klaarmaak voor de dag. Mijn agenda is nooit hetzelfde en zo zie ik het graag. Samen met mijn collega’s van o.a. Marketing, IT, Commercie en Actuariaat werk ik elke dag samen om onze producten nog beter aan te laten sluiten bij de behoeftes van onze (potentiële) klanten.

Welke doorgroeimogelijkheden zijn er binnen NN?

Je kunt bij NN alle kanten op. Dit vind ik fantastisch. Zelf ben ik tien jaar geleden gestart op de IT Helpdesk waar ik collega’s hielp met IT-vraagstukken. Intussen werk ik als Productmanager voor een Inkomensverzekering. In de afgelopen tien jaar heeft NN mij geholpen in het ontdekken wat ik leuk vind en ondersteunt mij nu in mijn studie HBO Bedrijfskunde.

Zou jij een vriend(in) aanraden om bij NN te gaan werken? En waarom?

Absoluut! Naast bovengenoemde zaken en zogenoemde ‘goodies’, zoals via NN de marathon in New York te kunnen lopen, is het een werkgever waar ik trots op ben waar ik voor mag werken. Je bent onderdeel van een prachtige groep collega’s, die elk hun eigen kwaliteiten en talenten elke dag inzetten voor onze klanten en NN.