Wat vind je het allerleukste aan je werk?

Niet een bestaand product opnieuw in de markt zetten maar écht nieuwe proposities bedenken voor onze klanten. Dat is wat ons team doet. We zoeken continu naar gaten in de markt en spelen hier op in. En daar krijg ik veel energie van!

Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit voor jou?

Iedere dag begint met de ‘dagstart’. We geven elkaar dan een update over ons werk en stellen onze hulpvragen. De rest van de dag is altijd anders. Doordat we een klein team zijn, heb ik meerdere rollen. Ik bel met klanten en onze partners maar ik doe ook de marketing en werk mee aan de strategie.

Met welke collega drink jij een biertje?

Om de week borrelen we met een groep jonge collega’s. Meestal in de stad maar zodra het zonnetje schijnt op het strand. En dan zijn er nog de activiteiten en borrels voor alle werknemers onder de 35, die door NNYP worden georganiseerd.

Hoe is de cultuur bij NN?

De cultuur bij NN is heel persoonlijk. Iedereen is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon en staat open voor een gesprek. Of het nu gaat om iets inhoudelijks of gewoon over het weekend. Alle agenda’s staan open voor een kop koffie. NN kent ook een innovatieve en ondernemende cultuur. NN wil echt vooruit. En daagt je uit om over de toekomst van ons bedrijf mee te denken. Hoe bieden we échte klantwaarde? Hoe doen we net even iets extra? Nu en in de toekomst.

Hoe is de sfeer binnen het team?

We zijn een klein team met ambitieuze jonge mensen. Het team bestaat uit engineers, UX designers en marketeers. Hierdoor maken we veel snelheid. Er is altijd ruimte voor brainstormsessies of inhoudelijke vragen, maar ook om even bij te kletsen. Er wordt dus hard gewerkt, maar er wordt ook met elkaar gelachen.