1. Wat vind je het leukste aan je werk?

Wat ik het leukste vind aan mijn baan is dat het nog helemaal nieuw is binnen NN. De onderwerpen waar ik mee bezig ben, zijn heel erg relevant voor de organisatie. Het is een echte bouw functie, waarbij we op een nieuwe manier in staat zijn om verbeteringen aan te brengen. Veel vrijheid, creativiteit en vooral hele leuke projecten!

2. Waarom werk je bij NN?

Ik heb gekozen voor NN omdat je bij NN echt gewoon jezelf kan zijn. Collega’s hebben geen pretenties en je kan eigenlijk overal terecht. Daarnaast is er enorm veel aandacht voor de balans in je leven. Hier wordt echt actief op gestuurd, wat mij in staat stelt om én succesvol te kunnen zijn in mijn werk maar ook de rol die ik thuis heb goed te kunnen vervullen.

3. Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit bij NN?

Super cliché, maar geen dag is hetzelfde! In deze tijden van thuis werken, vliegt de tijd echt voorbij. Soms zit je in een call om operationeel af te stemmen wie de uitnodigingen verstuurd voor de volgende onboardingsessie en soms ben je processchema’s aan het maken. Je schakelt continue tussen strategie en operatie, dat maakt het ook juist zo leuk!

4. Wat is de grootste uitdaging in je baan?

De grootste uitdaging is op dit moment de juiste prioriteiten stellen. De Candidate Journey is groot en er zijn veel onderwerpen die belangrijk zijn. Hoe kies je de juiste prioriteiten en hoe creëer je draagvlak hiervoor? We werken met de NN Innovation Method, een design thinking methodiek die ontworpen is door NN zelf. Hiermee gaat die uitdaging voor ons veel gemakkelijker worden!

5. Wie ben jij als collega?

Ik vind het belangrijk dat een collega zich enerzijds voldoende ondersteund voelt, maar aan de andere kan ook initiatief durft te nemen. Ik geef vertrouwen aan mijn collega’s en ben iemand die het heel leuk vindt om gezamenlijk naar een doel toe te werken. De baan is vrij solistisch en daarom zoek ik wel graag collega’s op om af en toe mee te sparren en te lachen.