Hoe ziet jouw werkweek er doorgaans uit?

Geen dag is hetzelfde. Als Communicatiemanager ben ik verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van Inkomen Collectief. De klant staat hierin altijd centraal. De ene dag ben ik bezig met het organiseren van een evenement, het voorbereiden van een grote reclamecampagne en het verbeteren van de website. De andere dag schrijf ik inspirerende artikelen voor social media en maak ik een communicatieplan, nieuwsbrief of persbericht. De afwisseling vind ik heel leuk! Daarnaast ga ik vaak met collega’s lunchen of een wandeling maken tijdens de pauze, erg gezellig!

Wat maakt het domein Inkomen Collectief zo interessant/leuk om voor te werken?

Verzekeringen klinken voor veel mensen misschien saai, maar niets is minder waar. Met onze inkomensverzekeringen ondersteunen we werkgevers en werknemers als een werknemer (langdurig) ziek wordt. Zo leveren we een mooie maatschappelijke bijdrage. Maar we doen veel meer dan dat. Zo helpen we werkgevers en werknemers om vitaal te blijven. Bijvoorbeeld met praktische tips, evenementen en relevante artikelen. We zijn met leuke en interessante onderwerpen bezig zoals gezondheid, duurzame inzetbaarheid en goed werkgeverschap. Daarnaast verandert de inkomensmarkt snel door onder meer digitalisering en nieuwe wet- en regelgeving, wat telkens voor nieuwe uitdagingen zorgt.

Hoe is de sfeer binnen je team?

De sfeer binnen ons team is heel goed. Het is een hardwerkend team met veel humor. Als een collega hulp nodig heeft, dan staan we voor elkaar klaar. Daarnaast vinden we het gezellig om regelmatig samen te lunchen of borrelen. Wat ik persoonlijk heel leuk vind is dat er veel verschillende types in ons team zitten, we vullen elkaar mooi aan!

Welke doorgroeimogelijkheden zijn er binnen Nationale-Nederlanden?

Er zijn veel doorgroeimogelijkheden binnen Nationale-Nederlanden. Je krijgt de kans om diverse opleidingen en cursussen te volgen. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om intern door te groeien naar een andere functie. Ben je juist heel blij met je huidige functie, maar wel toe aan een nieuwe uitdaging? Ook dan kun je doorgroeien! Je kunt dan bijvoorbeeld bij een ander bedrijfsonderdeel aan de slag gaan waardoor je toch weer nieuwe kennis en ervaring opdoet. Mogelijkheden genoeg dus!

Zou jij een vriend(in) aanraden om bij Nationale-Nederlanden te gaan werken?

Zeker! Voor mij biedt Nationale-Nederlanden alles wat ik zoek in een werkgever: uitdagende projecten, interessante onderwerpen, ambitieuze doelen, de mogelijkheid om flexibel te werken, ruimte om initiatief te nemen, hele leuke collega’s en veel doorgroeimogelijkheden.