1. Wat vind jij het leukste aan jouw baan?

Het leukste aan mijn baan vind ik het samenwerken in een team. Samen met elkaar een oplossing bedenken (en maken) voor een issue dat speelt bij de business. Het team (en ook op de afdeling) zit een grote verscheidenheid aan collega’s, que leeftijd, kennis en ervaring. Naast het ontwikkelen van software, ben ik ook betrokken bij het voortraject. Ik vind het leuk om te achterhalen wat de business graag wil, want niet altijd is de oplossing een applicatie die gemaakt moet worden.

2. Waarom werk je bij NN /OHRA?

We werken met scrum teams. Bij mijn vorige baas werkte je individueel aan een issue/project, hier werken we gezamenlijk aan grotere projecten. We zijn nog niet helemaal devops teams, maar gaan wel aardig die kant op. Omdat het bedrijf groot is zijn er heel veel verschillende dingen die je kan doen en zijn er meer doorgroeimogelijkheden. En zeker niet onbelangrijk, ik kan op de fiets naar mijn werk 😉.

3. Waar ben je naartoe gegaan op vakantie vorig jaar?

Ik houd van reizen en rondtrekken. Van wat actievere vakanties. Vorig jaar ben ik naar Schotland geweest met mijn man Gerard. We zijn in 2 weken door het speyside (het wiskey gebied van Schotlang) getrokken. Omdat het in Schotland nog wel wat kouder was zijn we in september nog een 2 weken naar de Camaraque in Frankrijk geweest, wij hebben toen mijn ouders ook meegenomen.

4. Wat kan een nieuwe collega van jou verwachten?

Uiteraard begeleiding van je stage periode bij ons. Je kunt altijd bij me terecht voor vragen, en omdat ik al een tijdje bij de OHRA/NN werk, ken ik de meeste applicaties vrij goed. Ik houd wel van gezelligheid.

5. Wat doe je naast jouw baan bij NN /OHRA?

Ik sport 3 á 4 keer per week. Tussen Arnhem en Nijmegen ligt het park Lingezegen en bij die organisatie ben ik een van de fietsgidsen. Wij verzorgen fietstochten door het park en tijdens de fietstochten vertellen we over het park. Daarnaast houd ik van koken en bakken, en heb ik verschillende cursussen op dat gebied gedaan.